Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endavant celebra la Diada

L’organització independentista Endavant (OSAN) organitza un acte a Vilafranca en motiu de la diada nacional de l’11 de setembre. Per no coincidir amb la gran manifestació de Barcelona, l’acte es farà a partir de les vuit d’aquest vespre, a la plaça de Santa Maria.

Amb el lema “Els Països Catalans decidim: Independència i Socialisme” s’iniciarà amb una mostra de balls tradicionals amb el ball de panderos de Riudebitlles i els bastoners de la Llacuna. Seguidament, tindrà lloc l’actuació del grup de música tradicional Pitança i a les 9 del vespre es faran els parlament polítics.

Per acabar, hi haurà un sopar popular; per al qual es poden comprar els tiquets al preu de 8 euros a La Fornal i a l’Ateneu X.<br />Des d’Endavant es fa també una crida a participar als actes convocats per l’esquerra independentista en motiu de l’11 de setembre a Barcelona: des de l’homenatge a Gustau Muñoz a la manifestació per l’amnistia dels presos polítics catalans, passant per la manifestació unitària de la Plaça d’Urquinaona, convocada per Endavant (OSAN), Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI), Maulets, Alerta Solidària i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: