Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins i caves de Castell d’Or han estat premiats

Setembre i agost han estat mesos fructífers per a Castell d’Or, integrada per 10 cooperatives catalanes que es van associar recentment per tal d’ elaborar, embotellar i comercialitzar els seus vins i caves sota una mateixa marca.

<br />En el 38è Concurs de Tast de Vins de la DO Conca de Barberà, el vi Castell de la Comanda blanc va obtenir medalla d’or, el Francolí  Rosat -Trepat  es va endur medalla d’argent, el Francolí cava Brut Rosat  una altre medalla d’or i finalment, el Francolí cava Brut reserva va guanyar una medalla de bronze.<br />Els vins i caves de Castell d’Or també han obtingut bon resultat en el Tast a cegues Guia de Vins de Catalunya 2008/2009: L’Abadia Mediterrània 2005 ha estat el millor puntuat amb un 9’68, i el  Cossetània merlot rosat 2007, el Cossetània criança 2003 i el Flama d’Or rosat 2007 han puntuat per sobre del 8.<br />Castell d’Or exporta a més de 20 països i compta també amb una xarxa de distribució molt important a Espanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: