Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els personatges d’Escobar a Vilafranca

L’exposició “Rebels amb causa” aproxima a Vilafranca la trajectòria del dibuixant d’historietes Josep Escobar.<br />

<br />“Rebels amb causa. Josep Escobar i els seus personatges” és una exposició dividida en sis àmbits que vol aproximar la trajectòria com a dibuixant d’historietes de l’Escobar. L’exposició s’inaugurava dimecres a la capella Sant Joan de Vilafranca i encetava la iniciativa “Operació Còmic” que, des d’ara i fins a principis de l’any vinent vol acostar el món del còmic a la vila.<br />La mostra és una producció de la Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Cultura, i del Museu de Granollers. Ha passat ja per set municipis de la província de Barcelona i acaba el seu itinerari a Vilafranca.<br /><br />La mostra se centra en l’aportació d’Escobar al món del còmic i la historieta i també fa referència a altres creacions de l’autor, com teatre, dibuixos animats i publicitat. “Rebels amb causa” proposa un recorregut per la biografia d’Escobar però també pels seus personatges: Petra, Carpanta o els conegudíssims Zipi i Zape.<br /><br />La mostra “Rebels amb causa. Josep Escobar i els seus personatges” es pot visitar fins al 12 d’octubre en els horaris habituals de la capella de Sant Joan.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: