Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mossos localitzen una plantació de marihuana a Sant Joan de Mediona

El propietari, que tenia una quinzena de plantes, ha estat imputat per un delicte contra la salut pública

<br />Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Vilafranca han intervingut una plantació de marihuana que estava ubicada en un immoble urbà amb ús industrial a Sant Joan de Mediona .<br />Els fets es remunten al passat 20 de setembre quan els mossos van tenir coneixement, arran de la trucada de diversos veïns de la població de Sant Joan de Mediona, que en un immoble d’aquest municipi hi havia un hort on s’hi estaven cultivant plantes de marihuana. En el recinte on s’hi van trobar una quinzena de plantes de marihuana hi havia també diversos animals de granja.<br />Després de realitzar diverses gestions, els agents van localitzar el titular de la finca que va resultar ser Juan Carlos G.DT. A banda de la plantació anteriorment esmentada, a la terrassa del seu domicili s’hi van trobar tres plantes més de marihuana i una desena sacs de terra.<br />El propietari del magatzem, Juan Carlos G. DT., de 47 anys, veí de Mediona i nacionalitat espanyola , ha estat imputat per un delicte contra la salut pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: