Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca celebren l’aniversari rescatant la camisa rosada

Per celebrar els 60 anys de la fundació dels Castellers de Vilafranca, s’han confeccionat 60 camises amb el color rosat i vermell de les camises dels primers 9 anys de la colla.

No va ser fins l’any 1957 que els Castellers de Vilafranca van adoptar el verd com a color oficial de les seves camises.<br />Amb aquesta iniciativa es vol retre homenatge al fundador de la colla, Oriol Rossell, i a tots els primers castellers que van participar en la creació dels Castellers de Vilafranca, a la vegada que es vol apropar un episodi de la història de la colla poc conegut per a molts joves castellers i aficionats.<br />Per adornar les butxaques de la camisa s’ha redissenyat l’escut dels Castellers de Vilafranca, amb una corona de llorer i els anys 1948-2008.<br /> <br />La camisa es presentarà es presentarà en societat aquest diumenge en motiu de la diada de Sant Miquel, patró dels Castellers de Vilafranca, coincidint amb l’actuació amb els Nens del Vendrell i tot un conjunt d’actes festius.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: