Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 11 infants sahrauis que han estat a l’Alt Penedès han marxat avui cap a casa seva

Des de l’estació d’autobusos de Vilafranca han sortit els infants Sarahís que han passat l’estiu a la nostra comarca en el marc de les colònies que han organitzat l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, en el marc de la campanya vacances en pau.

<br />La coordinadora de les colònies a casa nostra, Marta Fos, comentava que els infants han estat dos mesos al Penedès, en que han passat les habituals revisions mèdiques i han compartit i conviscut amb les famílies acollidores.
Fos apuntava també que molts dels infants eren repetidors d’altres anys, i que marxen força contents. Els que han vingut per primer cop han descobert coses diferents per a ells com son el mar o les piscines; o fins i tot les bicicletes.

Els infants, que portaven la samarreta de la  Festa Major, explicaven que s’ho han passat molt bé aquests dies. Per exemple la Khalifa comentava que l’hi havia agradat força la Festa Major.

A l’espera doncs del proper estiu, els infants marxaven aquesta tarda camí de l’aeroport i després cap els camps de refugiats de Tinduf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: