Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper dilluns dia 15 de setembre es posarà en marxa un nou curs de l’espai familiar La Casa Petita

La Casa Petita és un servei d’atenció a les famílies amb infants de 0 a 3 anys que ofereix suport a la criança i l’educació dels infants. És un equipament municipal gratuït, on els infants i els adults que en tenen cura comparteixen jocs i experiències.

<br />És un espai familiar de relació on els adults poden expressar i compartir, dubtes, inquietuds, expectatives, coneixements o necessitats a l’entorn de l’educació i la criança dels seus fills i filles, amb el suport i l’assessorament d’una psicòloga, una educadora infantil i una treballadora familiar.<br />L’horari d’obertura de l’equipament és els dimarts, dimecres, dijous i divendres de 2/4 d’11 a la 1 del migdia i els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 4 a 2/4 de 7 de la tarda. <br />L’Espai Familiar La Casa Petita està situat al local de la plaça de Marià Manent 2-3 local, al barri del Poble Nou. Per  qualsevol  consulta el telèfon d’informació és el 93 8171542 durant l’horari d’obertura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: