Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal de CiU a Mediona reclama a l’alcalde, Servand Casas, que rectifiqui en relació a la urbanització Sant Elies

Dissabte passat va haver-hi sessió de ple a l’Ajuntament de Mediona, en que entre altres qüestions es va parlar sobre la situació de la urbanització Sant Elies.

El portaveu del grup municipal de CiU ha explicat en roda de premsa la posició del seu grup en relació a aquesta qüestió. Manel Fernández ha explicat la demanda que fan a l’alcalde per tal que rectifiqui sobre la seva proposta per incloure-la en els plans especials de la Generalitat per condicionar urbanitzacions.<br />HA recordat que l’any 1993 el Pla Parcial de la urbanització no es va poder aprovar per problemes amb els promotors, i que ara l’alcalde vol tirar-ho endavant de qualsevol manera. Fernández ha remarcat que les altres urbanitzacions que s’acullen a aquesta planificació de la Generalitat, no tenen res a veure amb la situació de Sant Elies.

De fet CiU ha anunciat que presentaran 53 recursos d’alçada al Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Fernández ha comentat que són pràcticament la totalitat dels propietaris que resideixen de manera habitual a la urbanització.

El grup convergent demana que l’ajuntament faci el que va fer amb les altres urbanitzacions, i no obligui a la construcció d’un clavegueram de complicada execució donada l’orografia de la zona i les característiques del terreny. A banda de l’elevat cost per els propietaris, que podrien estar entre 30.000 i 50.000 € per parcel·la de 400 metres quadrats.

Des de CiU consideren que l’alcalde, que va ser qui va insistir per tal que la urbanització Sant Elies entrés en aquesta proposta de projecte de la Generalitat, va fer un seguit de promeses als veïns que ara no pot acomplir. Remarquen també que no s’ha reunit amb els veïns, i que molts d’ells no han tingut coneixement del que implica aquest projecte fins que els ho ha explicat CiU.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: