Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CE Jacint Verdaguer de Sant Sadurní rep el Premi Catalunya d’Educació 2008

El Mossèn Cinto, com a centre públic que coordina el CEIP i l’IES Jacint Verdaguer, ha guanyat en la categoria de centres educatius com a pioner en la utilització de les noves tecnologies en el procés d’aprenentatge, especialment en el coneixement de les llengües estrangeres.

<br />Cadascun dels centres té el seu director però un únic projecte educatiu que aposta per l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació en tot el procés d’aprenentatge del nen, des de P3, i que incideix especialment en el coneixement de les llengües estrangeres. Aquest projecte també incideix en adaptar la formació dels seus docents a la proposta educativa que ofereixen. Actualment hi estudien 669 alumnes, 457 a Infantil i Primària, i 212 a Secundària.<br />Els Premis Catalunya d’Educació, creats pel Departament d’Educació l’any 2001, tenen la voluntat de reconèixer la trajectòria i tasca professional de mestres, centres i institucions que hagin excel·lit en l’àmbit de l’educació.

La cerimònia de lliurament dels Premis Catalunya d’Educació 2008 es farà el 24 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya.<br />Els altres guardonats són el mestre Constantí Sotelo, en reconeixement a la seva feina en pro de l’educació musical, i la Xarxa Coordinació 0-18 dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera/Gòtic.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: