Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorniu celebra el tradicional Concert de la Verema

Com ja és habitual en aquestes dates, Codorniu oferirà demà el XXV Concert de la Verema, que tindrà lloc a 2/4 d’11 de la nit al Celler Gran de les Caves Codorniu, de Sant Sadurní.

La durada estimada és de dues hores i l’entrada és lliure.<br />El concert, que enguany celebra el seu 25è aniversari, anirà a càrrec de la Coral de Sant Sadurní, acompanyada del grup instrumental Barcelona Nova Fusió, que interpretarà un ampli i conegut repertori de temes de la Nova Cançó i de rock català.<br />Amb la celebració d’aquest tradicional esdeveniment en el seu centre més emblemàtic, i coincidint amb la verema, Codorniu vol reforçar una vegada més els seus orígens i el seu vincle amb la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: