Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana es celebraran de nou les Jornades Europees del Patrimoni a les que el municipi de Santa Margarida i els Monjos s’adhereix des de fa alguns anys

Enguany el lema de les Jornades és “El Patrimoni i els Joves” i s’ha escollit la nova Sala Alguer com a element destacat a mostrar. Els actes començaran aquest divendres dia 26 amb un sopar jove que servirà per presentar el nou Fòrum Jove del municipi.

<br />L’endemà dissabte a la nit, els grups locals Spirits in the machine, Color de Ritme, Happy’n’ess, La Verga Records i Booing oferiran un concert al mateix espai. L’actuació començarà a les 11 de la nit i l’entrada és gratuïta. <br />El mateix divendres dia 26, es durà a terme al municipi una nova jornada del Campionat Turboslot Rally. Serà a partir de les 5 de la tarda al Local de Cal Rubió i les inscripcions es poden fer al mateix espai. <br />D’altra banda, el proper dissabte dia 4 d’octubre l’ Esplai Si Fa Sol encetarà les seves activitats al Tangram, al carrer Berenguer, 1 i a l’escola Sant Domènec de la Ràpita.<br />Per a més informació es pot passar pel Tangram entre setmana, de 6 a 8 de la tarda o bé trucar al telèfon 93 818 62 96. Les inscripcions estaran obertes fins el 30 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: