Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns desconeguts han llançat pintura vermella contra la façana d’una botiga de pelleteria a Vilafranca

<br />La matinada  de divendres a dissabte la botiga AMB PELL, situada al carrer de Santa Clara, 52, va rebre l’impacte de pots de pintura vermella.

La pintura va impactar sobre el rètol i la persiana, i va tacar tota la façana.<br />El seu propietari, Aleix Martorell, regenta des de l’octubre de l’any passat l’establiment, que abans era conegut amb el nom de Cal Lari.<br />Aleix Martorell té 25 anys d’experiència en la professió. Quan el van alertar de la bretolada va avisar als mossos d’esquadra i se sospita que es tracta d’un acte de persones amb reivindicacions ecologistes. Aleix Martorell insisteix que en la quasi totalitat de les seves peces utilitza pell de xai o de cabra, amb el que s’aconsegueix donar-li utilitat a una part d’aquests animals de consum habitual a casa nostra. Per això critica l’acció, perquè considera que es tracta d’un ecologisme desfasat. Amb la denúncia als mossos d’esquadra s’obrirà una investigació, i Aleix Martorell ha hagut d’iniciar la paperassa amb la companyia d’assegurances per fer front a les despeses de la neteja de la façana.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: