Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes tovalles, convertides en un joc de taula, es regalaran amb el programa de la FM

El programa de la Festa Major continua tenint un preu de trenta euros i com a regal addicional aquest any hi ha tovalles convertides en un joc de taula.

El quintet dels administradors, acompanyat de la dissenyadora Agnès Simon, ha donat a conèixer com serà el cartell, el programa de Festa Major i el regal que s’hi adjunta. <br />Pel que fa al cartell de la més típica d’aquest any, la ideadora ha explicat que ha escollit un disseny estret però allargat. Els quatre models diferents de cartell representen, per una banda, tot el folklore típic de la festa a través dels balls amb unes fotografies; la música, per mitjà d’un so flabiolaire; el foc, amb el drac i finalment la gent, la que omple els carrers. Des d’aquests quatre punts, diu Simon, que esclata la festa: una bogeria de colors, amb uns remolins que surten d’aquests punts i anuncien a tothom que la festa ja és aquí. Aquest any el regal, curiosament l’havien pensat, el mateix, tant els administradors com la dissenyadora. Es tracta d’unes tovalles que serviran tant per parar la taula durant la festa major com un tauler de joc. El programa de la Festa Major costa trenta euros i es preveu que se’n venguin, com altres anys, entre 2.500 i 2.600.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: