Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un petit incendi al carrer Doctor Zamenhof de Vilafranca, ha provocat un ensurt al veïns del número 23

Pocs minuts abans de ¾ d’11 del matí s’ha produït un incendi a un habitatge al carrer Doctor Zamenhof, concretament a la tercera planta del número 23.

Tot i que cap persona ha resultat ferida, s’ha desallotjat els veïns com a mesura preventiva i alguns d’ells han estat atesos pels serveis mèdics de les ambulàncies en haver sofert lleus atacs de nervis.<br />Finalment, el foc ha estat sofocat pels bombers i s’ha determinat que l’incendi s’ha originat a la cuina i no ha arribat a propagar-se a la resta del pis. Un cop que els bombers han inspeccionat l’immoble han confirmat que el foc no ha afectat l’estructura del pis i que no hi ha cap risc pels veïns, motiu pel qual tots han pogut retornar als seus domicilis.<br />En el servei han participat diferents unitats dels bombers, servei d’emergències mèdiques, mossos d’esquadra i policia local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: