Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Homenatge al raïm" guanya l’Escultòric de Torrelavit

L’escultura “Homenatge al raïm”, de Ferran Capdevila, guanya els 9 mil euros de l’Escultòric de Torrelavit.<br />

<br />L’obra “Homenatge al raïm”, realitzada per Ferran Capdevila, ha estat la guanyadora de la primera edició de l’Escultòric de Torrelavit.  Els mateixos veïns del poble amb les seves votacions han estat els encarregats d’escollir  l’obra que volen que es quedi a Torrelavit i passi a ser la primera peça de la col.lecció local d’escultures. Ho van decidir per un 32% dels vots.<br /><br />El lliurament del premi, dotat amb 9 mil euros, va tenir lloc el passat divendres 15 d’agost en el transcurs dels actes de la Festa Major de Torrelavit. <br /><br />En total, eren 9 les escultures que s’han instal.lat en diferents punts del municipi de Torrelavit en el marc de L’Escultòric. <br />El certamen se celebrarà anualment amb l’objectiu d’oferir una proposta original i de qualitat que serveixi per promoure l’escultura i al mateix temps d’al·licient per atraure la visita de l’anomenat turisme cultural al poble.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: