Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plantalech exposa a Palma XII, per festa major, una mostra de la seva obra dels darrers quatre anys

Demà s’inaugura a la galeria del carrer de la Palma  una nova exposició de de Fèlix Plantalech, després de quatre anys de no exposar a Vilafranca.

El pintor vilafranquí presenta una mostra del treball més recent, que des de fa força anys va lligada al seu arrelament a la terra.<br />La peça que més crida l’atenció és un mural de 2 metres d’alçada per 8 d’amplada que ocupa una de les sales de la galeria. L’artista ens comenta que el mural respon a la seva línia de treball.<br />A l’altra sala de la galeria Plantalech presenta una selecció de pintures de gran i mitjà format. L’artista recrea l’entorn del paisatge penedesenc. I amb una definició de l’art ens explica l’essència del seu treball. La inauguració serà demà a dos quarts de nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: