Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oferta del Vinseum per la FM

Vinseum fa una oferta especial durant els dies de Festa Major.

D’entrada, les propostes que s’ofereixen des del Museu del Vi de les Cultures de Catalunya són molt econòmiques i assequibles per a tots els públics. I és que la directora de Vinseum, Montserrat Iniesta, ha avançat que l’entrada a l’equipament museístic serà pràcticament “regalada”. I entre aquestes propostes, Vinseum acollirà una exposició que es defineix com a “molt divertida”, del vilanoví caricaturista i figurinista Sergi Salvó, que recrea tota la cercavila de la Festa Major amb figuretes fetes de paper maixé. Salvó ha exposat en la passada festa major de Vilanova figuretes que simulen el bestiari festiu d’aquesta localitat. <br />Les figuretes es mostraran durant tota la Festa Major a la sala d’exposicions temporals de Vinseum fins el 7 de setembre. <br />També es projectarà el documental del realitzador penedesenc Raimon Coll titulat “Joan I a Marmellar”, estrenat fa uns mesos a Vilafranca, recreant el pas d’aquest personatge pel Penedès al segle XIV. En darrer lloc, organitzen un espectacle musical amb Albino Tena, que es presentarà a l’Espai Celler Penedès. Les portes del Vinseum romandran obertes tots els dies de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: