Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estampa de Sant Fèlix, a la sala de la taula rodona de l’Ajuntament

Com acostuma ja a ser una tradició pocs dies abans que arrenqui oficialment la Festa Major, el quintet d’administradors visiten l’Ajuntament per fer lliurament en mà a l’alcalde de l’estampa de Sant Fèlix, que aquest any, com sabeu, és obra de Pepe Andrade.

Ara aquesta estampa s’afegeix a la resta dels anys anteriors a la sala del batlle vilafranquí. <br />Els administradors asseguren estar molt contents per l’acollida que ha tingut entre els convilatans el disseny de l’estampa al patró de la Vila, i per les bones impressions que ha suscitat. I entre els que l’han vista amb molt bons ulls hi ha el propi alcalde, Marcel Esteve. Ara que fa una setmana que es feia pública i que molts veïns de Vilafranca ja tenen a casa l’estampa de Sant Fèlix d’aquest 2008, els comentaris satisfactoris s’han repetit. A l’acte de lliurament de l’estampa, a la casa de la vila, també hi van ser presents alguns dels regidors de l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: