Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola realitza treballs d’arranjament en 9 camins rurals del municipi

Durant aquest mes, una empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament d’Olèrdola realitza treballs d’arranjament en 9 camins rurals del municipi.

Els treballs s’inscriuen dins el manteniment periòdic que l’ajuntament fa d’aquestes vies, tot i que aquest any el volum de les actuacions és superior perquè les pluges excepcionals caigudes durant la primavera han provocat que alguns trams dels camins fossin malmesos de manera considerable.<br />Tres dels nou camins que s’arrangen corresponen a vies properes a Sant Pere Molanta. Es tracta del camí que connecta l’eix Rossend Montané amb la Masia Font Tallada; el torrent de l’Arnabat i el camí de Sant Marçal, des de Can Torres fins a Avinyonet. Dos dels camins que s’arrangen són propers al nucli de Sant Miquel. És el camí de la Masia Torreblanca i la via que connecta l’inici del camí asfaltat de Torreblanca fins l’eix Rossend Montané. Finalment, en indrets pròxims a Moja, hi ha quatre intervencions planificades. El camí del fondo Cornellà o Montardit; el fondo Mitjans, el Camí del baixador del Mingo i el Fondo de Les Tires. Joan Forns, regidor de serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha detallat que s’han volgut fer aquests treballs abans de l’inici de la verema, atès que en la majoria dels casos són vies imprescindibles per a l’accés als conreus. Les intervencions s’han planificat de manera que s’optimitzi la presència de maquinària pesada i es preveu que els arranjaments estiguin ja acabats durant la setmana que ve. L’import dels treballs, assumits per l’ajuntament d’Olèrdola, és de 27 mil euros.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: