Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La infermera Àngela Laso fa el pregó de la FM de Torrelles

Des d’avui i fins dimecres, Torrelles celebra la Festa Major en honor al patró Sant Genís. Aquest any, els administradors estan satisfets perquè torna a haver-hi pubilla, Diables, el castell de foc, sopar popular, sardanes, uns nous bastoners petits de Torrelles i les grans cercaviles que fan passar una bona estona a tothom.

Els primers actes van dedicats als infants: d’11 del matí a 2 del migdia s’han instal·lat inflables, a la Plaça Nova i a les 6 de la tarda, hi haurà pallassos i titelles.<br />A dos quarts d’11 de la nit, Àngela Laso, que ha estat la infermera del metge del poble durant molts anys, farà el pregó, a la plaça de la Vila, i es presentarà la pubilla 2008/2009. A les 11, castell de foc i a continuació pels carrers del poble, se celebrarà el Correbars, que acabarà al camp municipal d’esports amb una disco mòbil. Per acabar el divendres, a les 12 de la nit, ball amb l’orquestra de Montse i Joe Transfer.<br />Els actes de dissabte arrenquen amb un torneig de tir al plat, una festa de l’escuma a les 12 del migdia i a dos quarts d’una, la inauguració de la majòlica del carrer de la Creueta. El regidor de Festes de Torrelles, Josep Maria Bargués, explica en què consisteix aquesta tradicional activitat.

L’activitat es reprendrà a dos quarts de 6 de la tarda amb una xerrada sobre el territori, l’aigua i l’espai agrari, en el marc del 23è aniversari del Xic Torrellenc, a càrrec de Maria Rovira, responsable de Política Territorial d’Unió de Pagesos.<br />Petanca, futbol i bingo ompliran la tarda fins a les 8 quan sortirà la cercavila del camp municipal d’esports fins a la plaça de la Vila, acabant amb un berenar. Un ball de nit amb l’orquestra Flash Union i una disco mòbil clouran la nit.<br />De diumenge destaquen les sardanes amb l’orquestra Marina, a la 1 del migdia, que inclouran una petita demostració dels participants a un curset, com explica Bargués. En acabar, hi haurà vermut popular.

Diumenge a la tarda es fa una gincama, es disputa un partit de futbol, hi ha ball de tarda  amb l’orquestra Marina, sopar popular i concert i ball de nit. A les 2 de la matinada, empalmada, concert jove i discoteca mòbil.<br />La Festa Major de Torrelles continua fins dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: