Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació d’ADF Penedès Garraf mostra la seva realitat i la feina feta en una exposició a la capella de Sant Joan

La Federació d’ADF Penedès/Garraf inaugura divendres a les 8 de la tarda a la Capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició : "Agrupacions de Defensa Forestal, una realitat per preservar el nostre patrimoni forestal".

<br />Aquesta exposició s’emmarca en els actes del 10è aniversari de la Federació d’ADF Penedès/Garraf i vol ser itinerant pels municipis de la comarca, amb la finalitat de donar a conèixer i potenciar la feina de les ADF, i també de la Federació. Se centra en el voluntarisme i l’altruisme com a forma de defensa del patrimoni natural, explica la feina feta i la necessitat d’autoorganització de la societat civil per afrontar els incendis forestals i els problemes mediambientals en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: