Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El joier Martí Tarrida va reduir un atracador que l’apuntava amb una pistola 9 mil·límetres parabellum

El dimarts passat un jove va entrar a la joieria Tarrida amb la intenció de mirar algunes cadenes d’or. Va sortir i un quart d’hora més tard va tornar a entrar. Quan la filla del joier el va atendre va ser amenaçada i a l’entrar a la rebotiga, va sortir Martí Tarrida per evitar que s’endugués les joies.

 

Un cop amb la pistola a les seves mans el joier vilafranquí va demanar l’entrada a la botiga dels fills per acabar de reduir-lo i va trucar als mossos d’esquadra perquè el vinguessin a detenir.<br />Martí Tarrida destaca que afortunadament no va passar res, però assenyala que van passar un bon ensurt. Es dona la circumstància que Martí Tarrida ja va patir un atracament a ma armada a la seva anterior botiga del mateix carrer del Nord. Va ser el 23 de desembre de l’any 1983, i en aquell cas amb el mal record d’una víctima mortal, entre els atracadors. El joier vilafranquí és afeccionat al tir olímpic i quan va veure l’arma va reaccionar immediatament, apartant-la del seu davant, prenent-se-la a l’atracador i retirant el carregador i la bala de la recàmara. <br />Segons Tarrida el jove atracador té uns 25 anys, un metre vuitanta d’alçada i és veí de Sant Pere Molanta. Va ser detingut pels mossos d’esquadra i va passar a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: