Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts és el darrer dia per lliurar les làmines de dibuix per participar al Petit Firart.

Els nens i nenes que tinguin interès en participar en el Petit Firat tenen de temps fins demà dimarts per lliurar els seus dibuixos, en les làmines corresponents. Les làmines es poden presentar a la capella de Sant Joan demà dimarts al matí de 12 a 2, i a la tarda de 7 a 10 a la mateixa capella o bé a la sala d’exposició de Caixa Penedès, en aquest cas en horari de tarda, de 2/4 de  fins a 2/4 de 9 del vespre.

Recordem que la temàtica dels treballs ha de ser relacionada amb la Festa Major de Vilafranca, i en les làmines facilitades per l’organització, i que els treballs recollits seran exposats al vestíbul del Casal des del 29 d’agost i fins el 7 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: