Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà, el Plenisoli de Vinseum reflexiona sobre els cicles de la natura

Recollint dibuixos, històries i idees dels il·lustradors Enzo i Iela Mari, Vinseum ha batejat aquest Plenisoli d’aquesta original manera: “Enzo pari: Un lleó que es menja una llebre que es menja un lleó”.

Així, l’actriu Clara Cols, després de submergir-se en les històries que els dos italians han il·lustrat, ha creat uns petits contes que tenen els animals com a protagonistes. Ho ha explicat al magazín A la fresca…

Enzo Pari! està narrat per una científica que està de vacances i ens parla de la ciència, dels cicles de la natura, dels principis i els finals, de les metamorfosis… de mil i un conceptes aparentment una mica complicats, però que en realitat formen part del nostre dia a dia i els trobem per tot arreu.<br />La Clara Cols també ha traslladat aquestes reflexions als més petits.

Un espectacle per a infants que d’entrada pot semblar un embolic, però que ens pot aclarir, entre rialla i rialla, moltes coses. <br />Aquest Plenisoli tindrà lloc demà, a les 11 del matí, amb una entrada de 2 € per persona; els infants han d’anar acompanyats d’un adult. L’espectacle està pensat per a infants de 4 a 9 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: