Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Deixar les portes i finestres ben tancades i la bústia buida abans de marxar de vacances son alguns dels consells estiuencs que dona la policia local.

A l’igual que altres municipis de Catalunya, a Vilafranca a l’estiu hi ha força gent que marxa de vacances.

Aquesta situació provoca que per exemple la Policia Local de la capital de l’Alt Penedès posi en marxa mesures especials de seguretat. La Policia Local vetlla per qüestions com ara trànsit i transport, seguretat ciutadana amb patrulles preventives i contra actes vandàlics; i policia assistencial per donar suport a la ciutadania.<br />El sots inspector de la Policia Local de Vilafranca, Ramon Dosaigues, apuntava alguns dels consells a tenir en compte per la gent que marxa de vacances. Així per exemple procurar que les bústies estiguin buides, les portes i finestres ben tancades i algun telèfon de contacte amb persones de confiança.
També donava consells a les persones que no marxen i que es queden a casa seva.

Sigui com sigui, a l’hora tant de marxar de vacances com quedar-se a Vilafranca, cal tenir cura davant de possibles accions delictives i tenir present que davant de qualsevol dubte es pot trucar a la Policia Local de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: