Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellers i Xicots de Vilafranca realitzaran dimecres els seus darrers assaigs abans de la Festa Major.

Els Castellers de Vilafranca organitzen per dimecres a 2/4 de 10 del vespre, a la plaça de la vila, un assaig popular de cara a les actuacions de la propera festa major.

Els Verds volen oferir, sobre tot en la diada de Sant Fèlix el millor del seu repertori i entre el que es prepara podria haver-hi el 3 de 9 amb folre i agulla; a banda del 4 de 9 sense folre, la torre de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.<br />Per la seva banda, els Xicots de Vilafranca faran dimecres el darrer assaig abans de la Festa Major. És un assaig popular que ha de servir per preparar el peu i folre de la torre de vuit i els peus del tres i del quatre, així com polir el tronc del tres de vuit. Prèviament a aquest assaig, a les 10 del vespre a Cal Noi-Noi, tindrà lloc la descoberta d’una placa, a l’interior del local social, commemorativa dels deu anys que el dia 29 d’agost farà des que els Xicots assolissin el primer castell de vuit pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: