Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana han començat les millores de la primera fase del Pla de reasfaltat de carrers a Vilafranca

Al llarg de la setmana s’han estat fent els treballs de reasfaltat, entre d’altres llocs i com es pot observar en aquestes imatges, al carrer Guardiola i la rotonda que uneix aquest carrer amb el Balcó de les Clotes, davant de la plaça del Pedró.

Els treballs els executa una empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament. Es reasfaltaran també el carrer de l’Espirall, entre l’avinguda de la Pelegrina i la carretera d’Igualada. I entre d’altres l’avinguda de Catalunya, entre el carrer d’Eugeni d’Ors i l’avinguda del Pla del Diable, o la Zona Esportiva, el vial del davant del Complex Aquàtic.

Aquestes actuacions formen part del Pla de reasfaltat de carrers d’aquest any que l’Ajuntament de Vilafranca executa anualment per millorar l’asfalt d’aquelles vies públiques en més mal estat i comporten talls de circulació totals o parcials en els punts afectats que seran convenientment senyalitzats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: