Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A les set del matí del dia 30 van arrencar les matinades des de la plaça de la Vila

I han estat per a tots aquells i aquelles que han aguantat estoicament desperts fins aquesta hora.

 Això haurà volgut dir que han viscut intensament la nit de gresca. Acompanyats com és tradicional per un grup de grallers, el seguici matiner ha fet el seu periple per diversos carrers de la Vila. Això sí, al llarg del recorregut, i en diferents punts estratègics, hi ha vilafranquins que ofereixen beure i menjar per agafar forces a tots els integrants. És el cas de l’Associació de Veïns La Girada, amb l’esmorzar que han servit als participants de les matines…

I és que tot i estar apartat del centre de la Vila, com explica Espinoso, als veïns de la Girada també els agrada que les matinades puguin passar pels seus carrers i els ho agraeixen amb aquest esmorzar per agafar forces per tota la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: