Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A finals de setembre ha d’entrar en servei la passera que permetrà salvar les vies de rodalies i AVE a l’estació de La Granada per anar al polígon del Fons de l’Estació

Tant l’Ajuntament de la Granada com el sindicat CCOO, que han treballant conjuntament en aquesta qüestió, es mostren satisfets de l’anunci d’ADIF que començaran les obres en breu.

El regidor de serveis i obres de La Granada, Joan Iniesta, ha comentat a Ràdio Vilafranca que des del juny s’està en converses amb ADIF per tal mirar de posar solució a aquesta problemàtica. Es treballa sobre quatre propostes, de les quals finalment s’ha triat la que Ajuntament i sindicat consideraven més adient. Una passera que ha de tenir 9 metres d’alçada i una llargada pròxima als 180 metres per salvar les vies.
Com explicava Iniesta, l’inici de les obres no es farà esperar gaire segons asseguren fonts d’ADIF. A més, es tracta d’una estructura tipus mecano que no és gaire complicada de muntar.

S’espera que a finals de setembre aquesta passera ja pugui ser operativa, i donar servei tant als treballadors del polígon del Fons de l’Estació, com als usuaris habituals de Rodalies de Renfe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: