Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una xerrada sobre la biomassa com alternativa energètica al gas o al gasoil

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat una xerrada sobre energies renovables pel dijous 10 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal d’Entitats.

L’objectiu principal de l’acte és presentar la biomassa com una alternativa energètica integrada al territori i, per tant, una alternativa al gas o al gasoil. La xerrada anirà a càrrec de Joan Soteras, de l’empresa Energrup Medi Ambient i Energia.<br />Quan parelm de biomassa ens estem referint a la llenya o les restes d’esporga, productes que està molt a l’abast sobretot dels pagesos. Com en el cas del gas o el gasoil, hi ha unes calderes que funcionen amb biomassa, ja sigui estella (llenya triturada) o bé uns conglomerats fets d’estella coneguts com a pellets. Una de les grans avantatges de la biomassa és que l’emissió de CO2 a l’atmosfera és insignificant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: