Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena de persones han participat al seminari prospectiu de Torrelavit

Al llarg d’aquest passat cap de setmana una trentena de persones han participat al seminari prospectiu sobre “El futur de la dinamització turística i cultural del municipi de Torrelavit” sota la direcció de membres de l’Associació Catalana pels Temps Lliure i la Cultura.

<br />El seminari ha constat de diverses ponències i s’han treballat diferents aspectes com els recursos, tendències i condicionants presents actualment a Torrelavit per impulsar diverses activitats turístiques, i al mateix temps s’han marcat objectius i estratègies pel futur desenvolupament i dinamització del turisme de qualitat a Torrelavit en un termini màxim de 5 anys. L’experiència ha estat valorada molt positivament per part dels participants, entre els quals hi havia representats de diferents col·lectius del poble: empresaris, representants d’entitats, polítics municipals, un representants de la Diputació de Barcelona, un membres del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès i ciutadans a títol personal que també hi ha volgut dir la seva.<br />Del seminari n’han sortit unes conclusions molt clares, que són l’eina bàsica de la qual l’Ajuntament ara disposa per començar a treballar per aconseguir dinamitzar un turisme de qualitat al poble i fer conèixer el municipi a la gent de fora amb tots els atractius dels quals disposa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: