Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessió de treball oberta sobre la nova ordenança municipal de tinença d’animals de Sant Sadurní

El proper dimarts 8 de juliol, a les 4 de la tarda, el Casal d’Entitats de Sant Sadurní acollirà una sessió de treball oberta a tothom en la qual es debatrà l’esborrany de la nova ordenança municipal de tinença d’animals elaborada des del Servei de Salut de l’Ajuntament.

L’objectiu de la trobada és recollir opinions i suggeriments de totes les persones relacionades amb el tema d’aquesta ordenança abans de la seva aprovació final. Això es farà a través d’una anàlisi DAFO i amb la col·laboració del Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament. <br />Cal tenir present que la recollida d’animals domèstics abandonats, les queixes per deposicions de gossos i les queixes per sorolls d’animals són malauradament un fet habitual de manca de civisme i l’origen d’instàncies i denúncies a la Policia Local i al Servei de Salut Municipal. A tot això s’uneix el fet que dia rere dia s’incrementen les persones propietàries d’animals.<br />És per aquest motiu que el Servei de Salut Municipal ha elaborat aquesta proposta d’esborrany de l’ordenança municipal sobre la tinença d’animals per a substituir l’actual ordenança que data de l’any 1995 i que no contempla nombroses lleis que s’han anat creant, especialment la Llei de protecció dels animals de 2003, inclosa en la proposta d’esborrany actual.<br />Les persones que desitgin una còpia de l’esborrany de l’ordenança, la poden demanar al Servei de Salut al c/. Hospital núm. 11 o al correu electrònic <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: