Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Seminari sobre la Llei de Protecció de Dades

Aquesta qüestió preocupa les empreses arran de l’estricta normativa aprovada pel govern i és que les sancions per incompliment de la Llei de Protecció de Dades poden arribar als 300.000 euros.

<br />Conscients d’aquesta preocupació, la Unió Vinícola Penedès, l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava organitzen pel proper 8 de juliol un seminari a través del qual es pretén donar informació per a incrementar la seguretat jurídica en les empreses obligades per dita normativa, així com donar directrius per simplificar-ne el compliment de la mateixa, prevenint així la comissió d’infraccions i per tant evitant sancions en aquesta matèria.<br />Aquest seminari tindrà lloc dimarts vinent al matí a la seu de l’AVC a Barcelona, a càrrec d’experts juristes. Els participants d’empreses associades tenen l’assistència gratuïta. El cost per als empresaris no associats és de 75 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: