Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acull els nouvinguts

Joan Amat va presidir dijous passat un acte de benvinguda a les persones que durant les darreres setmanes s’han empadronat a la capital del cava.

En aquesta nova modalitat de benvinguda, més càlida que no pas l’anterior carta de salutació, l’Ajuntament dóna als nouvinguts el Mapa d’Acollida, recentment elaborat per la Regidoria d’Igualtat, una guia de serveis i una simbòlica olivera, que a més de ser un senyal de pau és una manera d’expressar la voluntat que aquests nous sadurninencs arrelin a la vila. N’hi havia d’altres indrets de Catalunya (Barcelona, Torrelles de Llobregat, Masquefa, Vilafranca, la Granada i Piera), però també n’hi havia de l’estranger, concretament, de Cuba, Romania i Paraguai. <br />L’Ajuntament de Sant Sadurní és pioner a la comarca en donar la benvinguda personalment a les persones que s’empadronen i encara són pocs els municipis catalans que organitzen aquests tipus d’actes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: