Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Poetes amazics i catalans inauguren els Plenilunis de Vinseum

Vuit poetes de quatre generacions diferents, tant catalans com amazics d’Algèria, realitzen una gira per diferents municipis dels Països Catalans per compartir amb el públic la seva experiència creativa.

<br />VINSEUM acull aquest vespre aquesta proposta que ens acostarà a la lírica, massa sovint ignorada, que emana del Mediterrani.<br />Així, el primer Pleniluni 2008 permetrà escoltar la poesia de Elies Barberà, Antonina Canyelles, Laia Noguera, Hadjira Oubachir, Boualem Rabia, Magí Sunyer, Brahim Tazagahart i Salem Zenia.<br />Des de Vinseum, la Núria Tomàs destaca aquesta rara oportunitat d’escoltar poesia en amazic.

La posada en escena d’aquesta nova sessió del Projecte Veus Paral.leles va a càrrec d’Albert Mestres i Sofia Fonseca i també compta amb l’actriu Mireia Chalamanch.<br />Aquest primer Pleniluni, titulat “De l’Atles a Formentor”, té lloc a partir de dos quarts de 8 d’aquest vespre, a la Capella de VINSEUM.<br />Les entrades costen 4 euros, però els Amics de VINSEUM tenen descompte.

<br />L’acte està organitzat conjuntament entre la Institució de les Lletres Catalanes, l’Odissea i VINSEUM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: