Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les piscines de la comarca acolliran activitats d’oci nocturn per a joves

Sota el nom “La Bona Nit”, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i els Serveis Municipals Joves Dinamo han organitzat un conjunt d’activitats d’oci nocturn per a joves, durant els mesos de juliol i agost.

<br />Es duran a terme a les piscines municipals de Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, la Granada, Castellví de la Marca, Olesa de Bonesvalls i Subirats i consisteixen en tallers d’acrobàcies, malabars, percussió, capoeira, hip-hop, dansa oriental, dj, cinema o còctels. Els tallers començaran a partir de les 10 de la nit i són una alternativa a l’oci nocturn juvenil típicament comercial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: