Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat enguany un concurs de fotografia sobre el Parc del Foix obert a la participació de tothom que ho desitgi.

La convocatòria compta amb el patrocini del Centre de Documentació del Parc del Foix, la Diputació de Barcelona i el Consorci del Parc del Foix i amb la col·laboració del fotògraf local Domènec Freixedes i de les Caves Ferret i Mateu.

Les bases del concurs, dotat amb premis en metàl·lic per valor de més de 1.000 euros i altres regals, es poden consultar a les pàgines web de l’Ajuntament i del Parc del Foix, així com també en un fulletó que ha estat editat especialment per a l’ocasió. Les fotografies es poden presentar fins a les 2 del migdia del dissabte 27 de setembre a la Biblioteca. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a la Biblioteca el 24 d’octubre, l’endemà de la II Trobada d’Estudiosos del Foix, i anirà acompanyat de l’acte d’inauguració d’una exposició realitzada amb les fotografies presentades i d’una xerrada sobre fotografia de natura, a càrrec de Ferran Aguilar, emmarcada aquesta dins els actes del Viu el Parc 2008, de nou sota el lema “El Parc del Foix, viu-lo!”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: