Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació Polifònica de Vilafranca ha estat aquests dies a Romania, on a banda de turisme ha ofert un concert a la població de Sighisoara

Una expedició formada per 48 persones, de les quals 30 son cantaires de la Polifònica, estan des de dissabte passat a Romania en un viatge que ha volgut confinar la part més turística per conèixer aquest país, amb la part més cultural oferint un concert.

<br />El director de la Polifònica, Xavier Cervera, explicava des de Romania que la voluntat de l’Agrupació havia estat precisament concentrar l’activitat musical en els primers dies del viatge, i poder gaudir de la resta de dies per conèixer el país. El concert es va fer el dilluns a la població de Sighisoara.

L’Agrupació Polifònica de Vilafranca torna dissabte cap a Barcelona i el Penedès. Aquests viatges estiuencs els organitza de manera periòdica la Polifònica cada dos o quatre anys, i serveix per fer més cohesió de grup entre els membres de l’Agrupació, a banda d’obrir-se també a familiars o amics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: