Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria del Penedès se suma a la mani en contra dels peatges

La Plataforma es fa seu el lema d’aquesta convocatòria “El Penedès diu no als peatges, el Penedès diu sí al transport públic”, tot destacant que l’autopista AP-7 és la via d’entrada i de connexió entre les comarques de la vegueria.

<br />En un comunicat manifesten la seva satisfacció perquè Sant Sadurní, el Consell d’Alcaldes i el Consell Comarcal s’hagin sumat a la iniciativa com una mostra de les possibilitats d’una acció comuna.<br />També aprofiten per proposar un transport públic, programat, eficient, per carretera i en ferrocarril; que respecti la fesomia natural del país i les seves necessitats; evitant els traumes sobre el paisatge; que rellevi progressivament el transport privat i superi l’aïllament pràctic de molts pobles del Penedès entre si i amb els nuclis centrals de població.   <br />D’altra banda, manifesten el seu disgust per pagar peatge per connectar-nos amb una àrea metropolitana que, per una banda ens tracta com a residents d’una àrea llunyana i per l’altra, a través del Govern,  rebutja la nostres reivindicacions territorials de l’Àmbit i la Vegueria. <br />La Plataforma reitera, una vegada més, la necessitat que el Penedès, com a unitat territorial, passi de l’Àmbit de Planificació Territorial al de Vegueria Pròpia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: