Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada inicia aquest cap de setmana els actes de la seva Festa Major, que s’allargaran fins el 14 de juliol

De fet aquest diumenge hi ha els primers actes previs al que és pròpiament la festa major.

Diumenge hi haurà a les 10 del matí a les caves Miquel Pons la primera trobada de plaques de cava. Dimecres, dia 9, a les 11 del matí hi haurà inflables aquàtics a la piscina de La Granada. A la mateixa hora al Centre Cívic, inflables i exposició “Medi Ambient”, que es podran visitar tots els dies de la Festa Major. Dimecres al vespre, a 2/4 de 9, es farà a l’Ajuntament el sorteig de les llotges de l’envelat; i a 2/4 d’11 de la nit a la piscina hi haurà cinema a la fresca.<br />Dijous, dia 10, a les 7 de la tarda sortirà una pedalada popular des del Centre Cívic. A 2/4 de 10 de la nit, a l’Ajuntament, Antoni Colomé serà l’encarregat de fer el pregó de Festa Major. Els actes del divendres acabaran amb un curs de discjokey a la piscina, a partir de 2/4 d’11 de la nit; i a la mateixa hora al centre cívic hi haurà teatre.<br />Els actes continuaran amb activitat diversa fins el dilluns 14 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: