Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Estrena del musical “La botigueta dels horrors”, a Santa Margarida i els Monjos a càrrec del grup Teatre Tangram

El proper dissabte 26 de juliol es durà a terme a la nova Sala Alguer, situada darrera del pavelló esportiu, l’estrena del musical “La botigueta dels horrors”, que anirà a càrrec del grup Teatre Tangram.

L’obra és una adaptació de Carles Casas, que també s’encarrega de la direcció. La representació començarà a les a dos quarts de set de la tarda i l’entrada és lliure. <br />El Grup de teatre Tangram va nèixer l’any 2003, actualment el formen 10 persones i el seu responsable i director és el Carles Casas.<br />El grup de teatre va veure l’oportunitat de sortir a l’escenari per primer cop durant el primer Festival Jove 2003 organitzat pel Tangram, però la seva primera representació d’una obra teatral va ser el 19 de juny de 2005 a la Masia Mas Catarro amb l’obra "Tots no hi són del tot". El 2006 "Sense zapping", el 2007 "Primavera, estiu, tardor i hivern".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: