Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos enxampen in fraganti tres persones a Vilafranca, robant a l’interior de vehicles.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC), de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès de la comissaria de Vilafranca van detenir el dia 17 de juliol a les 5 de la matinada al carrer de Santa Magdalena de Vilafranca a Hicham A de 20 anys d’edat i a Oubaida H i Zakariae R de 19 anys, tots tres de nacionalitat marroquina i veïns de Vilafranca, acusats de tres delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

<br />Les detencions es van produir quan la sala de coordinació operativa va avisar a les patrulles de la USC que s’havia activat l’alarma d’un bar del carrer de santa Magdalena. Els agents es van aproximar a peu al lloc dels fets i van poder observar com tres persones estaven manipulant un vehicle per la part de la porta del copilot. En advertir la presència policial van sortir corrent. Les detencions es van produir als carrers Gelida i Salvador Seguí i a la plaça de l’Espirall.<br />Un cop practicades les detencions els agents s’han apropat al carrer Magdalena, on han pogut comprovar que hi havia tres turismes forçats, tots amb el mateix modus operandi. Els vehicles presentaven la porta de l’acompanyant davanter doblegada i l’interior completament regirat. Pel que fa a l’alarma de l’establiment, havia estat negativa. <br />A Zakariae R li consten dos antecedents per lesions i per robatori amb violència i a Hicham A., cinc antecedents, la majoria per diversos robatoris. Durant l’escorcoll se li van trobar tres grams de cocaïna i ha estat denunciat administrativament per aquest motiu.<br />
Els detinguts van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia numero 1 de Vilafranca, que en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: