Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones per diferents robatoris a l’Alt Penedès

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès de la comissaria de Vilafranca, van detenir a Manuel MB, 20 any i a Raúl RH de 22, tots dos veïns de Sant Quintí de Mediona i a Alexandre CB, 25 anys i veí de Sant Pere de Riudebitlles, tots tres de nacionalitat espanyola, acusats de diferents robatoris a la comarca d’Alt Penedès.

<br />Els fets es van produir el dia 15 a la matinada quan es va rebre l’avís que tres persones estaven robant a l’interior d’un casal d’avis del municipi de Sant Quintí de Mediona. Immediatament una patrulla de la USC es va adreçar al lloc del robatori i va poder localitzar un vehicle sospitós, que davant la presència policial va fugir a gran velocitat.<br />La mateixa nit, es va produir un altre robatori amb el mateix modus operandi, al bar de les piscines de la localitat de Sant Joan de Mediona. Tot seguit, diverses patrulles de mossos van fer recerca del vehicle fugitiu per tota la comarca i finalment el van poder localitzar a la població de la Granada. Les tres persones ocupants del vehicle van ser identificades i detingudes. En el posterior escorcoll del vehicle i dels detinguts es van localitzar gran quantitat de monedes, procedents de les màquines escurabutxaques del bar on havien entrat a robar.
Els tres joves van ser traslladats a dependències policials de mossos de Vilafranca. La Unitat d’Investigació de l’ABP Alt Penedès, va<br />constatar que aquestes mateixes persones estaven implicades en altres robatoris comesos a la comarca: un robatori en un bar a la localitat de Sant Pere de Riudebitlles i un altre robatori en un domicili al carrer Tinent Coronel de la població de Sant Sadurní d’Anoia, on van robar diners en efectiu i aparells electrònics.<br />Els detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Vilafranca del Penedès, que en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: