Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP considera que amb l’acord per el pressupost del 2008 ha aconseguit marcar l’agenda política de Sant Sadurní per l’actual mandat.

La regidora del PP de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, es mostrava mot satisfeta d’haver assolit un acord amb l’equip de govern per tal de desbloquejar els pressupostos municipals d’aquest 2008, encallats des de fa 7 mesos.

La regidora del PP recordava que el passat 21 de juliol van presentar la seva proposta a l’equip de govern, que finalment es va poder aprovar en el ple de dijous passat, dia 24 de juliol. <br />Com a eixos principals Montserrat destacava potenciar la vila com a referent turístic, aprofitant tot el que pot oferir el cava; millorar la seguretat i incrementar l’atenció a les persones. Des del PP aposten fermament per un model determinat de població, que potenciï el que representa la capitalitat del cava. Unes apostes que passarien per el Museu i centre d’interpretació del cava o la construcció d’un pitch and putt.
La regidora del PP apuntava també que hi ha temes, com podia ser la possible construcció d’aquest pitch ans putt, que estaven encallats des de feia 5 anys. O el mateix Castell de Can Ferrer, que fa anys que és propietat municipal i no ha estat possible fins ara trobar-li un ús. Ara volen donar-li un ús turístic.<br />També s’han acordat propostes com ara la millora i remodelació de carrers del casc antic per potenciar l’urbanisme comercial; i millorar la seguretat ciutadana amb la implantació de més policies de barri.<br />Des del PP apunten que estan molt satisfets d’aquest acord i de la possibilitat de ser determinants en l’agenda política dels propers anys a la capital del Cava.

Així mateix, la regidora popular es mostrava satisfeta que una altra de les seves demandes, el canvi d’interlocutor del govern amb l’oposició i el canvi també del responsable polític a nivell de recursos humans. Així, Antonio Romero, que fins ara portava la regidoria de Recursos Humans, Economia i Promoció Econòmica, es quedarà amb aquesta última i com a adjunt a l’alcaldia. La regidora Esther Parellada assumirà recursos humans, i Enric Parera serà el responsable d’Economia. Aquest darrer canvi es faria un cop els pressupostos de cara al 2009 ja estiguin mig enllestits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: