Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El DAR ha abonat prop de 940 mil euros per plans de reestructuració i reconversió de la vinya a l’Alt Penedès

D’acord amb l’Ordre que convoca els ajuts corresponents a la campanya 2007/2008 i per la qual s’estableix els percentatges màxims de subvenció, divendres passat es va pagar un percentatge del cinquanta per cent a les sol·licituds corresponents a persones joves agricultores, agricultors a títol principal, explotacions agràries prioritàries i a la resta de sol·licituds.

<br />Dels 2 MEUR abonats, prop de 940.000 euros corresponen a  sol·licituds de l’Alt Penedès i 127.400 euros al Baix Penedès.<br />El Departament ja va realitzar el passat dia 30 de maig un altre pagament als productors acollits als plans de reestructuració i reconversió de la vinya a Catalunya per un import de gairebé 7 MEUR euros.<br />El règim de reestructuració i reconversió de vinya té com a objectiu, pel que fa al raïm de vinificació, l’adaptació de la producció a la demanda del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: