Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller d’agricultura Joaquim Llena ha inaugurat aquesta tarda la segona edició del Vijazz Penedès.

Acompanyat del president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Joan Tarrada i de les autoritats municipals, el Conseller després de tallar la cinta inaugural, ha fet un recorregut per la rambla de Nostra Senyora visitant els diferents estantds dels cellers que participen en aquesta mostra.

El Conseller ha destacat la iniciativa, que per segon any s’impulsa amb la col·laboració de gran part del sector, per tal de donar a conèixer un producte de qualitat com són els vins i caves del Penedès. Remarcava precisament que una de les grans assignatures pendents del sector vinícola català és la promoció.
El Conseller també ha destacat la iniciativa com a innovadora, a l’hora de fer maridatge entre els vins i caves i la música jazz de qualitat.<br />Per la seva banda, el president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Joan Tarrada, destacava que s’ha fet una feina important des de tots els sectors implicats. Tarrada però apuntava que cal que la gent es cregui que el Penedès és una bona terra i que es fa bon producte.

El Conseller s’ha acostat també fins el gran escenari instal·lat a la Plaça Jaume I i en que aquesta nit actuaran ja Lluís Coloma Septet a les 9 del vespre; i Kenny Garret a partir de les 11 de la nit.<br />Demà serà el torn de Roy Hardgrove i the Yellow Jackets; mentre que diumenge clouran el festival Perico Sambeat i Arturo Sandoval.<br />Durant tot el cap de setmana també hi haurà la mostra de vins i caves a la Rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: