Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres al matí un incendi a Gelida ha provocat talls en la circulació de trens, a banda de cremar uns 1.000 m2.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’incendi de dimecres al matí a Gelida ha tingut quatre focus i ha afectat uns 1.000 metres quadrats de marges.

Un dels focus ha cremat uns 200 mestres quadrats a tocar de l’estació de Renfe, i ha provocat que s’hagués de tallar la circulació de trens per la línia C-4. Els focs s’han donat per extingits passades les quatre de la tarda, i s’ha reprès la circulació del ferrocarril poc després.<br />D’altra banda, dimecres a la tarda a Vilafranca s’ha cremat una màquina de gelats a la cafeteria gelateria Amfi, a la plaça de Jaume I número 4. De fet, els bombers només han hagut d’actuar per ventilar el local, ja que el foc l’han apagat els mateixos propietaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: