Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya per prevenir els robatoris al mercat, a Sant Sadurní

La Regidoria de Governació, a través de la Policia Local, i la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, han posat en marxa una campanya de conscienciació per evitar els robatoris en dies de mercat.

<br />Amb aquest objectiu s’ha editat un full informatiu amb un seguit de recomanacions que ja s’ha començat a distribuir entre les botigues del centre de Sant Sadurní i que també es repartirà entre els responsables de les parades del mercat. Una bona part d’aquests fulls s’entregaran directament a les persones que els dijous i els dissabtes compren en el mercat.<br />La recomanació bàsica que fan és portar els diners en lloc segur i evitar, per tant, deixar el moneder en bosses obertes, cistells o carros de la compra. Així mateix, és recomanable evitar aglomeracions i desconfiar de les persones que s’acostin excessivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: