Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui, la família Lucchetti recrea la duresa del franquisme en el Pleniluni

La companyia Catorzedabril porta a Vilafranca “Venim d’un silenci”, un espectacle amb poemes i cançons que ens recordarà la duresa amb què es vivia al nostre país durant el franquisme.

<br />Dirigit per Mònica Lucchetti, el muntatge compta amb 5 actors i actrius, la majoria de la família Lucchetti, acompanyats per dos músics, Elia Corral i Víctor Ramos.<br />Els actors donen veu a diferents poetes com Vicent Andrés Estellés, Joan Brossa, Chicho Sánchez Ferlosio, Luís Cernuda o Gloria Fuertes i al mateix temps, s’intercalen 5 escenes dramatitzades.<br />La directora de l’obra és Mònica Lucchetti que ha destacat que la història està explicada des del punt de vista dels reprimits pel franquisme.

Aquest segon Pleniluni, titulat “Venim d’un silenci” es representa a les 10 d’aquesta nit, a la plaça Jaume I, amb entrada gratuïta.<br />Lucchetti afirma que és un espectacle per tots els públics i explica que els joves en surten especialment colpits.

Organitzats per Vinseum, els Plenilunis són vetllades poètiques acompanyades d’una copa de cava que coincideixen amb la lluna plena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: