Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Akihito Okuda guanya el 39è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

Aquest jove pianista procedent de Berlín ha guanyat en la categoria sènior, per a participants fins a 26 anys.

 El segon premi ha estat per a Carles Marigó de Blanes i el tercer per a Ekaterina Piltyay de Barcelona. En la categoria “A”, per a participants fins a 21 anys, el primer i el tercer premi es van declarar deserts, mentre que el segon es va concedir, ex aequo,  a Marc Castellà de Cervera i a Pablo Torres de Barcelona.

<br />Les últimes sessions del concurs de piano organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca, corresponents a les categories de més edat, van tenir lloc el cap de setmana passat i el proper 12 de juliol es clourà. Aquest darrer acte començarà a dos quarts de vuit del vespre, a l’Auditori del Fòrum Berger-Balaguer, i constarà del lliurament de premis i el concert dels guanyadors en cada categoria.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: